CD houders

CD houders met bedrukking

Een bedrukte CD houder is een houder voor CD's. Een CD-houder bestaat er in verschillende vormen en modellen. Een zeer populaire CD-houder is de CD-houder, gemaakt van een dik stof. Hierdoor kunnen de CD's niet makkelijk kapot gaan. De CD-houder dient ter protectie van de CD's.

Meestal is de CD-houder in een ronde vorm gemaakt. De CD-houder kan bestaan in alle kleuren van de regenboog. De capaciteit van de CD-houder verschilt van model tot model. Sommige CD-houders kunnen 10 CD's herbergen, terwijl andere maar liefst 200 CD's kunnen opbergen.

Een ander woord voor deze CD-houder is CD-map.

Een andere vorm van de CD-houder is de CD-rek. Een dergelijke CD-houder wordt vaak gefabriceerd van plastic en de CD's staan (al dan niet nog in hun hoesje) rechtop.

Vindt u niet de CD-houder die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de CD-houder aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor cd houders? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 400 Beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655