nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.com€ 11.98

A36-KC1701-40

Charles Jourdan

Charles Jourdan met bedrukking

In 1921 is het merk Charles Jourdan ontstaan. De schoenen zijn het belangrijkste onderdeel van Charles Jourdan, maar in de loop der tijd kwamen er ook andere creatieve accessoires toegevoegd. Voorbeelden hiervan zijn Charles Jourdan tassen, Charles Jourdan horloges, Charles Jourdan agenda’s, Charles Jourdan pennen en Charles Jourdan paraplu’s.

De Charles Jourdan pen is er voor gemaakt om te schrijven. Je hebt ook ander schrijfmateriaal zoals een potlood of een stift, maar toch blijft de pen het meest gebruikte schrijfgerei.
De pen bestaat uit een inktreservoir, hierin wordt de inkt opgeslagen. Wanneer je met de Charles Jourdan pen het papier aanraakt komt er inkt op het papier en zo kun je schrijven.
Verder bestaat de bedrukte Charles Jourdan pen uit een omhulsel waar je de pen vastpakt.

Er zijn 3 verschillende soorten Charles Jourdan pennen, je heb Charles Jourdan rollerpen, Charles Jourdan vulpen, en de Charles Jourdan balpen. De pennen zijn zeer verschillend je hebt gewone pennen die netjes en chic zijn, maar er zijn ook Charles Jourdan pennen die als omhulsel een laagje stof hebben dat om de pen heen is gevlochten.

Er zijn Charles Jourdan pennen in allerlei kleuren je hebt strakke en nette kleuren zoals zwart, wit en grijs, maar er zijn ook vrolijk kleuren zoals rood. Er zijn dus Charles Jourdan pennen in verschillende stijlen zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past.

Bij de Charles Jourdan pennen zit een dop zodat als je niet hoeft de schrijven je de dop op de pen kunt doen en de pen dus niet zal uitdrogen. Aan het einde van de dop zit een klem zodat je de Charles Jourdan pen ergens aan kunt vastklemmen.

De tas van Charles Jourdan is ervoor bedoeld om je spullen in op te kunnen bergen, zodat je de spullen makkelijk kunt vervoeren. Voor kleine dingen heb je bijvoorbeeld de Charles Jourdan toilettas hierin kunt U bijvoorbeeld uw tandenborstel of shampoo doen. Voor grotere dingen zoals kleding heb je dan de Charles Jourdan trolley. Zo komen de tassen van Charles Jourdan altijd van pas.

De tassen van Charles Jourdan zijn er in verschillende vormen je hebt een Charles Jourdan documententas, hierin kunt u uw papieren doen zodat ze niet kreuken. Verder hebben we ook nog de Charles Jourdan reistas en de Charles Jourdan toilettas. Deze Charles Jourdan tassen zijn natuurlijk allemaal verschillend zo heeft de Charles Jourdan trolley een uitschuifbare handvat en wieltjes zodat U met de tas kunt rijden. De Charles Jourdan documententas hebben een gesp sluiting, de toilettas van Charles Jourdan en de reistas van Charles Jourdan hebben een ritssluiting.

De producten van Charles Jourdan zijn goede relatiegeschenken omdat ze het leven een stuk fijner maken. U kunt de Charles Jourdan producten laten bedrukken zodat U een eigen draai aan het product geeft. De producten van Charles Jourdan zijn er in verschillende stijlen, er is dus voor iedereen wel een product dat hem of haar aanspreekt.  

De collectie van Charles Jourdan producten kunt U terugvinden door bovenaan verder te klikken naar de zoekpagina. Kunt U de gezochte Charles Jourdan producten niet vinden neem dan contact op met een van onze werknemers en zij helpen U verder.

Is er geen Charles Jourdan product dat U aanspreekt dan kunt U geheel vrijblijvend een offerte aanvragen met daarop al de specificaties die u wilt voor de Charles Jourdan producten.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor charles jourdan? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: