Cheeringsticks

Cheeringsticks met bedrukking

Cheeringsticks zijn opblaasbare sticks die gebruikt worden om lawaai te maken. Het zijn perfecte sticks om sporters aan te moedigen. Het lawaai ontstaat door de sticks tegen elkaar aan te slaan.
De cheeringsticks zijn perfecte producten om reclame te verspreiden. De naam en/of het logo van uw bedrijf kan op de drumsticks geplaatst worden, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroot wordt. De bedrukte reclamesticks zijn online te bestellen en niet duur.

Bedrukte cheeringsticks zijn leuk voor in stadions, maar ook voor bij concerten, parades, evenementen en voor bij de sportclub bij u in de buurt. De bedrukte bang bang sticks zijn licht en dus gemakkelijk om mee te nemen. Door de lucht eruit te laten, zijn ze compact, zodat ze gemakkelijk meegenomen kunnen worden.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met een van de medewerkers van HSG Relatiegeschenken. Neem gerust een kijkje op onze website voor meer reclame artikelen, promotionele gifts, gadgets en relatiegeschenken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor cheeringsticks? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: