Chocolade fondues

Chocolade fondues met bedrukking

Een chocolade fondue bestaat over het algemeen uit 2 keramieken bakjes. In het onderste bakje kan een theelichtje geplaatst worden dat zorgt voor de verwarming van de chocolade. In het bovenste bakje kan de chocolade gedaan worden. Verder bestaat een fondueset uit 4 metalen vorkjes waarop u bijvoorbeeld een aardbei kunt prikken en vervolgens in de gesmolten chocolade kunt dopen. Er zijn nog veel meer dingen die erg lekker zijn in combinatie met gesmolten chocolade. Denk hierbij aan: marshmallows, lange vingers, allerlei soorten fruit en wafeltjes. U kunt de chocoladefondue zowel gebruiken voor pure, melk als witte chocolade. Dat er zoveel verschillende dingen mogelijk zijn, raakt u nooit uitgekeken op een chocolade fondue.  Ook is het erg gezellig om met een gezelschap te chocoladefonduen.

Het is mogelijk om de keramieken bakjes en de vorkjes te bedrukken met bijvoorbeeld uw logo of tekst. Een bedrukte chocolade fondue is een zeer geschikt relatiegeschenk en/of promotiemiddel. De keramieken bakjes en vorkjes zijn leverbaar in allerlei kleuren en modellen. Ook hebben we chocolade fondues die vaatwasserbestendig en geschikt voor de magnetron zijn. U kunt de bedrukte chocolade fondues dus geheel naar uw smaak samenstellen.

Voor meer informatie of een offerte kunt u contact opnemen met onze medewerkers, zij helpen u graag verder!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor chocolade fondues? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: