nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comChocolade letters

Chocolade letters met bedrukking

Bent u opzoek naar een perfect relatiegeschenk? Dan hebben we precies wat u zoekt! De chocolade letter is een perfect relatiegeschenk voor jong en oud. Het is leuk en voor iedereen geschikt.  De chocolade letter wordt vaak gebruikt als cadeautje op sinterklaas.


U kunt de chocolade letter laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De chocolade letter is een perfect relatiegeschenk en doordat u de chocolade letter ook nog kan laten bedrukken wordt het ook nog een uitermate geschikt promotiemiddel. Door middel van bedrukking wordt het product alleen naar uw bedrijf gericht. De chocolade letter met opdruk is een leuk relatiegeschenk voor jong en oud.


Alle letters zijn verkrijgbaar van A tot Z. De bedrukte chocolade letter zijn verkrijgbaar in melk, wit en puur. We leveren de beste kwaliteit en ook nog een super prijs. U kunt de chocolade letter verkrijgen in een luxe geschenkdoos. De letters zijn verkrijgbaar in 80 en 175 gram.


Indien u vragen heeft over de chocolade letter bedrukt of onbedrukt neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor chocolade letters? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: