nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comChocoladekaarten

Chocoladekaarten met bedrukking

 

Fair Trade Original is een Nederlandse stichting die zich toelegt op de ontwikkeling van producenten in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Fair Trade betekent dat bijvoorbeeld cacaoboeren een eerlijke prijs krijgen voor hun exportproducten. Een eerlijke prijs is een prijs die in verhouding staat met de werkelijke productiekosten, en niet met een prijs die bijvoorbeeld ontstaat door concurrentie.

Omdat wij vóór een eerlijke prijs zijn, wordt er Fair Trade chocolade gebruikt in onze producten. Dus ook in onze Chocoladekaart. U heeft de keuze uit melk-, witte-, of pure chocolade. Het is mogelijk om de plak chocolade te personaliseren door middel van een bedrukking. De chocolade wordt verpakt in een wit vensterdoosje. De kaart weegt circa 150 gram en is 168x113x5 mm, dit is een mooie maat om de kaarten uit te delen bij een beurs of bijeenkomst bijvoorbeeld. Deze chocoladeplak is ook zeer geschikt als relatiegeschenk of om aan uw personeel te geven op een speciaal moment. De chocoladekaart trekt de aandacht, hij bestaat uit lekkere chocolade en de kleuren van de bedrukking komen er prachtig op uit! De Fair Trade Chocoladekaart is dus een echte aanrader.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor chocoladekaarten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: