Chronometers

Chronometers met bedrukking

Een bedrukte chronometer is een apparaatje dat da tijd zeer nauwkeurig kan aanduiden. Er bestaan verschillende soorten chronometers. De meest voorkomende chronometers zijn de stopwatch en de chronometer in het horloge. Vaak is de chronometer digitaal, maar de chronometer in horloges is vaak nog analoog.

HSG Relatiegeschenken biedt u een ruim assortiment aan chronometers dat u kunt bekijken door op bovenstaande link verder te klikken naar de zoekpagina. Vindt u de chronometer niet naar uw keuze? Neem dan gerust contact op met een van de medewerkers van HSG Relatiegeschenken over uw wens naar een chronometer.

Vindt u niet de chronometer die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de chronometer aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor chronometers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: