Chupa chups

Chupa chups met bedrukking

Wie kent de Chupa Chups lolly’s nou niet? Chupa Chup is een Spaans merk dat al sinds 1958 bestaat. Deze naam is afkomstig van het Spaanse werkwoord ‘chupar’ dat in het Spaans ‘likken’ betekent. Niet alleen bij kinderen zijn de Chupa Chups erg populair, ook bij volwassenen. Johan Cruijff is hier een goed voorbeeld van, hij was namelijk regelmatig met een lollie in zijn mond te zien nadat hij gestopt was met roken. De lollipops zijn verkrijgbaar in veel verschillende smaken zoals aardbei, appel, sinaasappel  of cola.

Naast de Classic Chupa Chups heeft Chupa Chup ook een assortiment aan mini lolly’s, XXL lolly’s, suikervrije lolly’s en gevulde lolly’s. Er is gebleken dat veel mensen het leuk vinden om af en toe eens in het zonnetje te worden gezet aan de hand van een klein gebaar zoals het krijgen van een geschenkje. Snoepgoed doet het erg goed als relatiegeschenk. Een lekker snoepje gaat er altijd wel in en mensen zien snoepgoed dan ook als een origineel geschenk waar ze ook echt iets aan hebben.

Bij HSG Relatiegeschenken kunt u terecht voor het bestellen van de mini chupa chups. De mini chupa chup lolly wordt per stuk verpakt in een flowpack die compleet naar eigen wens kan worden bedrukt. Zo kunt u bijvoorbeeld ervoor kiezen om de verpakking van de lolly te voorzien met de naam en het logo van uw bedrijf en eventueel een pakkende slogan ter promotie. Op deze manier zal uw bedrijfsnaam vaak onder ogen komen waardoor uw bedrijf alsmaar bekender wordt. Het is dus een slimme zet om uw relaties te verrassen met een mini chupa chup lolly als relatiegeschenk: uw relaties versterken en uw naamsbekendheid wordt alsmaar groter! Het geven van relatiegeschenken hangt samen met het maken van reclame op een leuke manier. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor chupa chups? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: