Citybags

Citybags met bedrukking

Een bedrukte citybag is een tas waarin u spullen kunt vervoeren. Een citybag wordt vooral gebruikt wanneer u ergens naar toe moet (bijvoorbeeld naar de stad, op vakantie, naar het strand,...). Met een citybag kunt u al uw benodigde spullen gemakkelijk meenemen.

De citybags bestaan er in verschillende modellen en groottes. Vaak heeft de citybag veel plaats, zodat er veel in kan. Meestal heeft de citybag een handige draagband of is de citybag een gemakkelijke rugzak.

Materialen waarvan de citybag gemaakt kan zijn zijn onder andere nylon, polyester en microvezels. Meestal wordt de citybag in een bruine of zwarte kleur verkozen.

Doordat iedereen wel eens een citybag nodig heeft, is de citybag een leuk relatiegeschenk. U kunt de citybag aankopen bij HSG Relatiegeschenken. U kunt de citybag ook laten bedrukken met het logo van uw bedrijf, om de citybag zo uniek te maken. Een vrijblijvende offerte voor de citybag kunt u opvragen door onderaan verder te klikken naar onze offertepagina voor de citybag. Onze medewerkers zullen u dan zo snel mogelijk deze offerte toesturen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor citybags? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: