Citybags Triangle

Citybags Triangle met bedrukking

De city triangle bag is een tas met een schuine band die u op uw rug kunt hangen. De triangle bag heeft een verstelbare schouderband, een voorzak met rits en een telefoonhoes. Verder is deze stijlvolle tas pvc-vrij, dat wil zeggen dat de tas is gemaakt van een materiaal dat dezelfde functie en uitstraling van PVC, maar dan minder belastend voor het milieu. De triangle city bag is functioneel en handig in gebruik. Deze tas kan bijvoorbeeld als sporttas of winkeltas worden gebruikt. Het grote voordeel van deze tas is dat u hem eenvoudig op uw rug kunt hangen en u dan uw handen vrij heeft. Het is ook erg gemakkelijk dat uw GSM altijd binnen handbereik is door het gsmzakje.


Als promotiemiddel is de triangle city bag erg geschikt. Het is namelijk mogelijk om de tas te bedrukken met bijvoorbeeld uw tekst, logo of bedrijfsnaam. De bedrukte triangle city bag is leuk om weg te geven of uit te delen als geschenk aan relaties en bedrijven.


Wilt u meer weten over de bedrukte triangle city bag? Dan kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Zij helpen u graag met het vinden van een geschikt relatiegeschenk!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor citybags triangle? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: