nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comClick Clak blikjes

Click Clak blikjes met bedrukking

Clik clak blikjes zijn ronde blikjes, al dan niet gevuld met snoepgoed. Clik clak blikjes hebben een uniek sluitsysteem. Je kunt de clik clak blikjes openen, door bovenaan op het blikje te drukken. De houdertjes kond het dekseltje laten dan los en je kan het verwijderen en van de snoepjes genieten. Om de clik clak blikjes terug te sluiten, moet je de gripjes opzij van het dekseltje terug op het doosje drukken.

De snoepjes in de bedrukte clik clak blikjes kan je zelf kiezen. Standaard worden de clik clak blikjes meestal gevuld met pepermuntjes, maar er is natuurlijk een ruimere keuze aan snoepgoed. Zo kan je de clic clac doosjes vullen met kauwgom, mini M&M's, dropjes, enzovoort. Er bestaan ook verschillende afmetingen van de clik clak blikjes.

Het assortiment aan clik clak blikjes kan u bekijken door bovenaan verder te klikken naar onze zoekpagina. Voor meer uitleg kan u ons altijd per mail of telefonisch contacteren.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor click clak blikjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: