Clip USB sticks

Clip USB sticks met bedrukking

Een USB stick is een stick die u in de computer kunt steken en bestanden en documenten van de pc op kunt zetten. Zo kunt u de bestanden gemakkelijk op een andere computer zetten, en kunt u altijd uw documenten mee nemen. Bij de bedrukte clip USB stick als promotiemiddelzit er een clip op de USB stick, zo kunt u de clip USB stick ergens aan vast maken en weet u zeker dat u deze altijd bij u zult hebben. De clip Usb stick is voorzien van een dop, deze wordt over de USB aansluiting geschoven als de clip USB stick niet wordt gebruikt. Hierdoor blijft de clip USB stick als relatiegeschenk goed beschermd.

De clip USB stick kan bedrukt worden met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst. De clip USB stick is dan ook een uitermate geschikt promotiemiddel. Hij kan bijvoorbeeld dienen als give-away op beurzen het namelijk een klein en goedkoop product, de clip USB stick is dus gemakkelijk uit te delen.

U kunt bij de bedrukte clip USB stick uit vier verschillende kleuren kiezen blauw, groen, wit en zwart. Ook hebben we nog vele andere USB sticks in ons assortiment zo hebben we de bookmark USB stick, de marker USB stick en de twister USB stick. Wilt u meer weten over de clip USB stick met opdruk of over de andere producten, kijk dan op www.hsg-relatiegeschenken.com voor meer informatie of een offerte.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor clip usb sticks? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: