Co2 Stappentellers

Co2 Stappentellers met bedrukking

Met een stappenteller kunt u op een eenvoudige manier uw stappen tellen.

De ECO CO2-stappenteller meet niet alleen het aantal gezette stappen en afgelegde afstand, maar ook het aantal calorieen dat is verbrand. Het bijzondere aan de ECO CO2 -teller is dat hij u ook laat zien hoeveel minder CO2 u heeft gebruikt in vergelijking tot wanneer u met een (motor)voertuig was gegaan i.p.v. te voet. Deze CO2 pedometer maakt mensen milieu-bewuster, omdat het nog verbazingwekkend is hoeveel minder CO2 u zult uitstoten als u wat vaker te voet gaat. De CO2 stappenteller is eenvoudig in gebruik en heeft een handig formaat (5,2 x 2 cm), waardoor u hem gemakkelijk mee kunt nemen in bijvoorbeeld uw jaszak. Het is mogelijk om de CO2 stappenteller te bedrukken.

Zo kunt u bijvoorbeeld uw logo of persoonlijke tekst op de stappenteller laten zetten. Uiteraard kunt u zelf kiezen in welke kleuren de bedrukking wordt uitgevoerd. Een bedrukte CO2 stappenteller is een leuk geschenk om aan relaties cadeau te doen.

Zoekt u een leuk en origineel relatiegeschenk of promotiemiddel? Dan is de CO2 stappenteller precies wat u zoekt!
 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor co2 stappentellers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: