nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comCocktailroerstaafjes

Cocktailroerstaafjes met bedrukking

Een cocktail roerstaaf is een staaf die gebruikt wordt om cocktails mee te roeren. Cocktails worden vaak geserveerd met een roerstaafje. Aan het einde van de cocktailstaaf zit een rond, platgedrukt vormpje om bijvoorbeeld een citroen mee te persen. De cocktail roerstaafjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De lengte van de staaf is 162mm.

De cocktailroerstaaf kan bedrukt worden. De bedrukking wordt op de ronde platte vorm van het staafje geplaatst. Zo zijn de cocktailroerstaafjes een origineel gepersonaliseerd product. Ze kunnen bijvoorbeeld uitgedeeld worden op beurzen en evenementen om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten.

Een bedrukte cocktailroerstaaf is een leuk relatiegeschenk dat vooral in de horecabranche een goede business gift zou zijn. Op cocktail feestjes zal de cocktailroerstaaf een leuke finishing touch zijn van de cocktails.

Indien u vragen heeft over de bedrukte cocktailroerstaaf als relatiegeschenk, kunt u contact met ons opnemen.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor cocktailroerstaafjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: