nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comCommunies relatiegeschenken

Communies relatiegeschenken met bedrukking

 

De Eerste Communie is één van de drie stappen in de inwijding van het christelijke geloof. De eerste stap is het doopsel, de tweede stap is de Eerste Communie, en de de derde stap is het vormsel, wat ook wel eens Plechtige Communie wordt genoemd in de volksmond.

Omdat de communie een belangrijke dag is in een kinderleven, is het leuk om hier ook een blijvende herinnering aan te houden. Dit kan u doen door een relatiegeschenk te geven aan uw gasten. Deze relatiegeschenken kan u laten bedrukken met de naam van de communicant en de datum van de communie.

Op de link bovenaan kunt u zoeken door ons assortiment aan relatiegeschenken. Wenst u een specifiek communie relatiegeschenk en vindt u dat niet direct op deze zoekpagina? Dan kunt u altijd hier onderaan een vrijblijvende offerte aanvragen voor dit communie relatiegeschenk. De medewerkers van HSG relatiegeschenken nemen dan zo snel mogelijk contact met u op over dit communie relatiegeschenk!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor communies relatiegeschenken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: