nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comPrijs op aanvraag

A177-PA20022

Compressed artikelen

Compressed artikelen met bedrukking

 

Compressed artikelen zijn producten die zijn samengeperst in een vorm. Zo is er bijvoorbeeld een compressed handdoek en de compressed t-shirt. Dit is een t-shirt die is samengeperst tot de vorm van een auto. Op de voorkant van het compressed t-shirt is ook een plaatje van een auto afgebeeld. Door middel van een speciale machine wordt het t-shirt onder een enorme druk tot een compact pakketje samengeperst. De bedrukte compressed artikelen kunnen in allerlei vormen worden geperst, er zijn 250 standaard vormen maar u kunt ook zelf kiezen in welke vorm u uw product wilt persen.

Doordat de artikelen samengeperst worden in een handzaam formaat kan deze gemakkelijk verstuurd worden of worden uitgedeeld. Het is dan ook een prima promotiemiddel voor bijvoorbeeld op een beurs. Ook kunnen de compressed artikelen als relatiegeschenk naar eigen keus geoptimaliseerd worden. U kunt de compressed artikelen dus ook laten bedrukken met uw eigen tekst en/of bedrijfslogo. Door de verrassende verpakking heeft dit product een hoge attentiewaarde, en zal uw boodschap nog lang zichtbaar blijven.

De compressed artikelen als promotiemiddel kunnen dus in veel verschillende vormen geperst worden. Zo is er voor iedereen een vorm die hij of zij aantrekkelijk vindt. Ook kunnen er verschillende producten samengeperst worden zoals een schort, een tasje en een t-shirt. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor compressed artikelen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: