nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comComputermuizen

Computermuizen met bedrukking

Een bedrukte computermuis is een klein aanwijsapparaatje dat aan een computer wordt gekoppeld om de positie van een cursor op het beeldscherm met een handbeweging te besturen. Er is minimaal één drukknop op de computermuis aanwezig. Vanwege de gelijkenis van de computermuis met het gelijknamige dier, kreeg het in vele talen de naam "muis".

Computermuizen hebben meestal een USB-stekker.De verbinding van de computermuis met de computer gebeurt met een snoer of via een draadloos netwerk.Een speciaal voor muisgebruik gefabriceerde kleine mat of plaat wordt muismat genoemd. Dit matje zorgt ervoor dat je je computermuis makkelijker kan bewegen.

Vroeger was de computermuis bijna altijd uitgerust met een balletje onderaan, waarmee bewogen kon worden. Tegenwoordig werken bijna alle computermuizen optisch en draadloos.

De computermuis kan uitstekend worden gebruikt als relatiegeschenk, aangezien de computermuis zeer leuk kan bedrukt worden met het bedrijfslogo. De computermuis is in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. Bovenaan vindt u al enkele voorbeelden van de computermuis. Zit de computermuis naar uw keuze echter niet tussen het assortiment? Neem dan contact op met een van de medewerkers van HSG relatiegeschenken en we zullen samen zoeken naar de computermuis die bij u past.

Vindt u niet de computermuis die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de computermuis aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor computermuizen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: