Computersets

Computersets met bedrukking

Bent u op zoek naar een handig pakket voor op reis waarin u alle producten kan stoppen voor uw computer of laptop? Dan hebben wij wat u zoekt. Bij ons kunt u kiezen uit heel veel verschillende computersets. In de computerset zitten bijvoorbeeld een muis, een usb stick en usb hub. Doordat er een ruime keuze is aan computerset is er altijd een computer set die het beste bij uw bedrijf past.

U kunt de computerset nog meer naar uw bedrijf richten, door het te laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Doormiddel van bedrukking wordt het product alleen naar uw bedrijf gericht. De computer set is al een perfect relatiegeschenk en doordat u het ook nog kan laten bedrukken wordt het ook nog een uitermate geschikt promotiemiddel. De bedrukte computerset is leuk voor op beurzen en opendagen. Doordat de computerset een ontzettend nuttig product is, zal het zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

Bent u opzoek naar een ander geschikt promotiemiddel? In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan promotiemiddelen. Doordat er een ruime keuze is kunt u er altijd zeker van zijn dat er een product is die perfect bij u en uw bedrijf past.

Indien u vragen heeft over de computerset bedrukt of onbedrukt neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor computersets? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: