nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.com€ 0.65

A58-2411-021999999

Concertlampjes

Concertlampjes met bedrukking

Het is prachtig als er tijdens een live concert van je favoriete band een zee van lampjes door de lucht zweeft. Met de pushlamp gaat dat heel eenvoudig. De concertlampjes zijn klein, hebben bijna geen gewicht en ze zijn gemakkelijk om vast te houden. Het bedrukte concertlampje als relatiegeschenk is niet alleen verkrijgbaar in wit licht, maar ook in blauw licht.
De combinatie van het optreden van de artiest en de golf van het licht van de festivallampjes geeft een zeer aangename sfeer voor zowel de artiest als voor de mensen die aanwezig zijn op het plein. Deze herinnering zal niet gauw vergeten worden.
Doordat het de pushlamp als relatiegeschenk aan de bovenkant geheel doorzichtig is, kan niet alleen de artiest meegenieten, maar ook alle mensen die aanwezig bij het concert.

De lighten up als relatiegeschenk is tegelijkertijd ook een sleutelhanger, waardoor de pushlight niet snel kwijtraakt, het bedrukte festival lampje kan namelijk bevestigd worden aan uw sleutels of aan een ander object. De rand onder het concertlampje kan bedrukt worden waardoor het een uitermate geschikt artikel is dat uw bedrijf promoot. Op festivals komen namelijk veel mensen, dus de naam of het logo van uw bedrijf wordt zeker opgemerkt op deze bedrukte festivallampjes. Een bedrukt concertlampje dient dus als perfect promotiemateriaal en zorgt voor een gezellige sfeer! Het bedrukte concertlampje als relatiegeschenk is goedkoop en gemakkelijk om te gebruiken.

Het bedrukte concertlampje als relatiegeschenk kan bijvoorbeeld uitgedeeld worden op evenementen, grote beurzen of voor aanvang van een concert. De bedrukte pushlights als relatiegeschenk hoeven zeker niet alleen gebruikt te worden tijdens een concert, maar kunnen ook gebruikt worden voor andere shows of wedstrijden. Tijdens shows of wedstrijden zijn namelijk ook veel mensen aanwezig, ook op deze manier wordt de naam of het logo van uw bedrijf gezien op de bedrukte pushlight.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor concertlampjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: