Condoom pouches

Condoom pouches met bedrukking

'Pouche' betekent zak, dus een condoom pouche is een zakje om condooms in te bewaren. Een condoom wordt gebruikt om veilig te kunnen vrijen. In een condoom pouche als relatiegeschenk kun je meerdere condooms bewaren. Je hebt dan heel handig een aantal condooms bij elkaar waardoor je ze gemakkelijker ergens mee naar toe kunt nemen. Zo zullen ze nooit meer los rondslingeren in een tas.

Het is ook mogelijk de condoom zak te laten bedrukken. Een bedrukte condoomzak als relatiegeschenk is een originele give-away voor op beurzen. Een bedrukte condoom pouche is een leuk relatiegeschenk, omdat ze vaker van pas komen. Het is mogelijk de condoom pouche als relatiegeschenk te laten bedrukken met een 'onschuldige' opdruk. Zo kun je ze in je tas bewaren zonder dat iemand gelijk ziet wat erin zit.

U kunt onderaan een offerte aanvragen voor een condoom pouche als relatiegeschenk. Ook kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers, wanneer u vragen heeft over een condoom pouche.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor condoom pouches? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: