Containerschepen

Containerschepen met bedrukking

Het containerschip is een schip dat perfect is als decoratie. Het bedrukte containerschip staat prachtig in elke kamer. Het containerschip heeft een prachtige uitstraling en ziet er chique uit.

U kunt het containerschip nog leuker maken door middel van bedrukking. Laat het containerschip bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking wordt het containerschip een geschikt promotiemiddel voor uw bedrijf. Het containerschip zal voor een grotere naamsbekendheid zorgen. Het containerschip zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

Vindt u niet het containerschip die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor het containerschip aanvragen (zie onderaan).

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor containerschepen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: