nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comContrast shirts

Contrast shirts met bedrukking

Een contrast t-shirt is een shirt waarbij de kleur van de boord en het uiteinde van de mouwen contrasteren met de kleur van het t-shirt. Er bestaan contrast t-shirts in alle kleuren die er maar zijn. Een contrast t-shirt wordt vaak bij het sporten of als teamtenue gebruikt. Tegenwoordig worden ze ook steeds meer als casual kleding gedragen.

Contrast t-shirt zijn er in diverse maten.

Het is mogelijk om een contrast t-shirt te bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Deze bedrukking kan zowel aan de voor- als achterkant van het t-shirt en ook de mouwen zijn bedrukbaar. Een bedrukt contrast t-shirt is een geschikt promotieartikel, omdat vele mensen uw bedrijfsnaam of logo op het t-shirt zullen zien. Ook is het leuk om een bedrukt contrast t-shirt als relatiegeschenk aan uw relaties en kennissen cadeau te doen.

Voor een offerte of meer informatie, kunt u contact opnemen met onze werknemers. HSG helpt u graag verder! Onze gegevens kunt u vinden op onze website.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor contrast shirts? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: