Cornervlaggen

Cornervlaggen met bedrukking

Hoekvlaggen zijn originele, praktische en blijvende relatiegeschenken die perfect inzetbaar zijn als promotiemiddelen vanwege de uitstekende bedrukkingsmogelijkheden. De cornervlag is naar uw wens vorm te geven en kan geheel in fullcolour worden bedrukt voor optimale reclame voor uw vereniging, voetbalclub of bedrijf!

De hoekvlag met full colour bedrukking wordt rondom geconfectioneerd met een stiknaad en is aan de linkerzijde voorzien van een tunnel waarvan de afmetingen kunnen verschillen naar gelang de dikte van de cornerpaal. De hoekvlag met logo van uw club of bedrijf is gemaakt van een sterk en duurzaam doek waardoor deze lang meegaat en er nog lange tijd reclame voor u gemaakt zal worden! Dit maakt de cornervlaggen nuttige en blijvende relatiegeschenken. Ideaal voor de sportbranche!

HSG Relatiegeschenken verzorgt al jaren lang reclame uitingen in allerlei soorten en maten. Op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com vindt u een greep uit ons uitgebreid assortiment. Naast bedrukte cornervlaggen bieden we ook andere sport gerelateerde relatiegeschenken die eenvoudig bedrukt kunnen worden met uw verenigingslogo tegen lage prijzen. Bent u nieuwsgierig naar onze vele mogelijkheden? Neem gratis en vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Door jarenlange ervaring in de in- en verkoop van relatiegeschenken en het bedrukken ervan, zijn zij in staat om u te voorzien van de beste adviezen en bieden wij zeer scherpe prijzen. Zo kunt u goedkoop en eenvoudig bedrukte premiums op maat bestellen.

Onze cornervlaggen met bedrukking zijn opvallende logodragers en maken extra sponsorinkomsten mogelijk! De professioneel bedrukte cornervlag op buitenkwaliteit doek is zeer goed wasbaar en kan geheel naar uw wens worden ingericht.

De bedrukte cornervlaggen zijn ideaal als relatiegeschenk voor uw bedrijf of vereniging. Vanwege het grote drukoppervlak zal uw logo onder veel ogen komen waardoor uw naamsbekendheid alsmaar zal vergroten. Zo bereikt u met weinig geld een zeer breed publiek.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor cornervlaggen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: