Cornflakes kommen

Cornflakes kommen met bedrukking

Cornflakes worden vaak gegeten als ontbijt of als tussendoortje. Een cornflakes kom is een handige kom waar u cornflakes in kunt doen. Bij de cornflakes wordt meestal melk gegoten.

De cornflakeskom kan bedrukt worden met een eigen tekst of logo, zodat het een gepersonaliseerde kom wordt, waardoor het een uniek relatiegeschenk is om cadeau te doen. Er zijn verschillende kleuren kommen verkrijgbaar. De cornflakes kom heeft een ronde vorm die van boven naar beneden toe afneemt. De diameter aan de bovenzijde van de kom is 130mm en aan de onderzijde 80mm.

De bedrukte cornflakes kom als relatiegeschenk is een leuke huishoudelijk business gift die voor alle mensen van pas komt, omdat er naast de cornflakes natuurlijk meer producten in gedaan kunnen worden.

Als u geïnteresseerd bent in de cornflakes kom, kunt u contact met ons opnemen.
 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor cornflakes kommen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: