Cowboyhoeden met koord

Cowboyhoeden met koord en bedrukking

 

Hoeden zijn populair om weg te geven als relatiegeschenken. Een bedrukte hoed is een uitstekend reclameartikel en een blikvanger voor uw bedrijf. Een cowboyhoed is een leuk geschenk voor bijvoorbeeld maneges, paardenclubs, modewinkels of Mexicaanse restaurants. De cowboyhoed is gemaakt van stro en heeft een koordje om onder de kin vast te zetten. Oorspronkelijk is de cowboyhoed ontworpen om de drager tegen de weersomstandigheden van het Amerikaanse Westen te beschermen. Tegenwoordig wordt de hoed vooral gebruikt als mode-item. Steeds meer mensen houden van klassieke cowboy- en westernhoeden. De hoed is verkrijgbaar in twee kleuren zodat u kunt kiezen voor de kleur die uw bedrijf het beste vertegenwoordigt. De strooien hoed heeft een lint dat in verschillende kleuren besteld kan worden.

De cowboyhoed met koord kan compleet naar uw wens worden voorzien van een tekst en/of logo. Wij bedrukken alle hoeden tegen scherpe prijzen met iedere gewenste opdruk. De gepersonaliseerde cowboyhoed van stro is een origineel en blijvend geschenk waar u uw klanten, personeel en leden aangenaam mee kunt verrassen. De bedrukte cowboy strohoed met koord zal uw naamsbekendheid vergroten en is daardoor perfect inzetbaar als promotieartikel.

Heeft u vragen of opmerkingen over het bedrukken van cowboyhoeden of andere relatiegeschenken? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij zijn er om u te helpen! Wij kunnen vrijblijvend een bedrukkingsvoorstel sturen zodat u kunt kijken of de bedrukte cowboyhoed aan alle wensen voldoet. HSG Relatiegeschenken is al jaren toonaangevend op het gebied van promotieartikelen, give-aways en geschenken. Wij bieden u dan ook een goede service, snelle levering en uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Van luxe hoeden tot goedkope petten, wij hebben geschenken voor ieder budget! Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor cowboyhoeden met koord? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: