Creditcard etuis

Creditcard etuis met bedrukking

Een bedrukte creditcard etui is een etui waarin creditcards kunnen worden geplaatst. Ook worden er vaak klantenkaarten in de vorm van creditcards in geplaatst.

Er bestaan verschillende modellen van luxe creditcard etui's. Veelal is de creditcard etui vervaardigd van echt of nep leder, meestal in de kleuren zwart en bruin.

Een creditcard etui kan worden bedrukt met het logo van uw bedrijf. Ofwel kan de creditcard etui worden bedrukt, ofwel kan er een diepdruk op het creditcard etui geplaatst worden.

U kunt bovenaan ons assortiment bekijken voor creditcard etui's. Hier beneden kunt u een offerte aanvragen voor een credit card etui. Vindt u het creditcard etui naar uw keuze niet? Neem dan gerust contact op met een van de medewerkers van HSG Relatiegeschenken. Zij kunnen u verder helpen met uw zoektocht naar creditcard etui's.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor creditcard etuis? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: