Creditcard houders

Creditcard houders met bedrukking

Een bedrukte creditcard houder is zoals het woord zelf al zegt: een houder voor creditcards. Een credit card houder is meestal van doorschijnend plastic en is net iets groter als een credit card. Het doel van deze creditcard houder is om zoveel mogelijk krassen en andere beschadigingen op uw credit card te voorkomen. Creditcard houders kan u terugvinden in allerlei producten. Dit kan in portefeuilles, portemonnees, rugzakken en visitekaarthouders zijn.

De creditcard houder is een ideaal relatiegeschenk , want tegenwoordig heeft immers haast iedereen een creditcard. Op onze zoekpagina voor de creditcard houder kunt u het assortiment aan creditcard houders bekijken.

Op onze zoekpagina vindt u ons assortiment aan creditcard houders. Deze zoekpagina kunt u bereiken door op bovenstaande link door te klikken. Vindt u op deze zoekpagina niet wat u zoekt? Dan kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen voor de creditcard houder. Dit kunt u doen door op onderstaande link te klikken naar de offertepagina.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor creditcard houders? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: