nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comCustom made dartboarden

Custom made dartboarden met bedrukking

 

Dankzij TV-uitzendingen is darten een zeer populaire hobby sport bij het grote publiek. Het enige wat u nodig heeft om de sport uit te oefenen is een dartbord en een set pijlen met flights. Het dartboard kan geheel in eigen stijl worden geprint met uw bedrijfsgegevens zoals een logo. Leuk voor op beurzen of bedrijfsevenementen.

Het custom made dartboard is zeer origineel als relatiegeschenk en tevens nuttig. Het dartbord met opdruk zal daadwerkelijk gebruikt worden waardoor uw bedrijfsnaam vaak onder ogen komt. We hoeven u niet uit te leggen dat dit erg gunstig is voor de naamsbekendheid! Het eigen ontworpen dartbord zal de aandacht trekken waardoor uw bedrijf in het geheugen blijft.

Het bedrukte dartbord wordt geleverd met 6 pijlen inclusief met logo bedrukte flights. Bent u geïnteresseerd in het custom made dartboard met logo? U kunt op de website van HSG Relatiegeschenken een kijkje nemen in ons assortiment en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij bieden u een snelle levering, lage prijzen en goede kwaliteit. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor custom made dartboarden? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: