Custom made caps

Custom made petten met logo

Productomschrijving

Al jaren worden petten ingezet als relatiegeschenken en promotieartikelen dankzij het relatief grote drukoppervlak en de functionaliteit. Custom made petten zijn geheel naar eigen wens vorm te geven. De custom made petten hebben 6 panelen, een polycotton voorkant en plastic gaas aan de achterzijde. De caps zijn van hoge kwaliteit en hebben een perfecte pasvorm door de voorgevormde klep en polyester zweetband. Dankzij de plastic druksluiting aan de achterkant kan de pet op maat gemaakt worden waardoor de cap vrijwel iedereen past. Ideaal dus als give-away of als relatiegeschenk voor uw vaste klanten, personeel of andere relaties! 

Custom petten bedrukken of borduren

U kunt de custom petten laten bedrukken of borduren naar de huisstijl van uw bedrijf voor promotionele doeleinden of voor professionele werkkleding. Wilt u custom made trucker caps voorzien van een 2D bedrukking of een 3D borduring? Laat ons uw wensen horen zodat ons ontwerpteam een digitale drukproef voor u kan maken. U kunt via de website een vrijblijvende offerte aanvragen voor de custom petten met logo. Wij maken een scherpe prijs voor u! Heeft u vragen over de bedrukte petten met polycotton voorkant en mesh achterkant? Onze gespecialiseerde medewerkers zijn te bereiken per e-mail en telefoon of via onze online chat.

Gepersonaliseerde petten met luxe uitstraling

De gepersonaliseerde petten met luxe uitstraling zijn onmisbaar als werkkleding voor vrijwel iedere branche! Komt uw personeel vaak buiten de deur of werken ze vaak tijdens zonnige dagen? Geef ze een custom petje dat hun hoofd beschermt tegen de zon en tegelijkertijd zorgt voor een promotionele en uniforme uitstraling! Uw bedrijfsnaam zal onder veel ogen komen wat tevens leidt tot een vergroting van uw naamsbekendheid. U kunt de petten bestellen in een van onze standaard kleuren of u kunt ervoor kiezen om de voorkant uit te laten voeren in uw eigen PMS kleur tegen een kleine meerprijs. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor custom made caps? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: