Cuttermessen

Cuttermessen met bedrukking

Een bedrukt cuttermes noemt men ook wel eens hobbymes. Het is een uitschuifbaar mes dat vaak gebruikt wordt bij het knutselen. Een cuttermes bestaat uit een heft en een blad dat ingeschoven kan worden in het heft. Daardoor verschilt een cuttermes van een zakmes, dat openklapt. Er bestaan ook cuttermessen waarvan de botte delen afgebroken kunnen worden. Daarom noemen ze in de volksmond ook wel eens breekmessen. Een cuttermes is uitermate geschikt om verschillende materialen te snijden. Ook bestaan er safety cutter messen. Deze hebben een veiligheidspal.

Een cuttermesis een handig relatiegeschenk voor iedereen. Het cuttermes is verkrijgbaar in alle maten en kleuren en kunnen bedrukt worden met uw logo. Voor meer informatie over het cuttermes als relatiegeschenk kan u contact opnemen met één van de medewerkers van HSG Relatiegeschenken.

Het assortiment aan cuttermessen van HSG relatiegeschenken kunt u terugvinden door bovenaan verder te klikken naar onze zoekpagina. Wanneer u op deze zoekpagina geen cuttermes vindt dat u aanspreekt, kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen met al de specificaties die u wenst voor dit cuttermes.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor cuttermessen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: