nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comDael 'O Ringen bedrukt met logo

Dael 'O Ringen met bedrukking

De Dael ‘O Ring is een ring met een verborgen doolhof die bevestigd is aan een stokje met een puntje. De bedoeling is om de ring van het stokje te verwijderen met behulp van het schuiven en draaien van de ring om de stok. Zodra het puntje wat bevestigd is aan de stok de uitgang van de doolhof heeft gevonden, is de ring verwijderd van het stokje en is de missie volbracht.

De Dael ‘O Ring heeft de Promotional Gift Award van 2011 gewonnen en is langzamerhand de wereld aan het veroveren met zijn eenvoudige maar o zo verslavende werking. Wanneer u de Dael ‘O Ring eenmaal in handen heeft, kunt u hem niet meer loslaten.

De Dael ‘O Ring is een fantastisch relatiegeschenk wat gemakkelijk kan worden bedrukt met een bedrijfslogo en/of tekst zodat de ring uitstekend dient als promotieartikel waardoor uw bedrijf overal en altijd onder de aandacht wordt gehouden. Voordat u het weet heeft de Dael ‘O Ring met opdruk uw relaties in de greep en wordt de bedrukte Dael ‘O Ring overal mee naartoe genomen, wat natuurlijk erg gunstig is voor uw bedrijf. Uw naamsbekendheid zal aanzienlijk vergroten en uw relaties zullen versterken met de Dael ‘O Ring als relatiegeschenk.

Zowel de te bedrukken ring als het stokje zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat u uw bedrijf in de juiste kleuren kunt promoten en zodat uw relaties een spel naar hun niveau in handen krijgen. De kleur geeft namelijk de moeilijkheidsgraad aan: geel is voor beginners en zwart is voor de slimmeriken onder ons die écht van uitdaging houden.

Blijf bij de tijd en verras uw relaties aangenaam met dé rage van dit jaar. Ga naar www.hsg-relatiegeschenken.com en bestel onze te bedrukken Dael ‘O Ringen als relatiegeschenken tegen een scherpe prijs. Voor u het weet loopt iedereen met uw gepersonaliseerd puzzelspel in de hand!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor dael 'o ringen bedrukt met logo? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: