nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comDag van de bouw

Dag van de bouw met bedrukking

De Dag van de Bouw wordt gevierd op 2 juni en is een dag waarop leden van Bouwend Nederland in heel het land de mooiste bouwlocaties ter beschikking stellen zodat publiek een kijkje kan nemen hoe het in de bouwbranche er aan toegaat. Zowel jong als oud is welkom om kennis te maken met de nieuwste technieken en technologieën en om erachter te komen dat het werken in de bouw aangenaam is.

De Dag van de Bouw is ingevoerd zodat werkgevers en werknemers in de bouw- en infrasector waardering krijgen voor hun werk en hun kennis. Vaak worden desbetreffende personen nog eens extra in het zonnetje gezet met een relatiegeschenk behorende tot de bouwbranche. Deze bouwgeschenken kunnen allemaal bedrukt worden met een originele tekst of namen van de werknemers.

Regelmatig komt naar voren dat de werkers in de bouw hard moeten werken en daarom mogen deze werkers in Nederland wel eens beloond en bedankt worden met bedrukte relatiegeschenken zoals markeerstiften in de vorm van bouwstenen, een te bedrukken kruiwagen die dient als houder voor onder andere schrijfgerei en mobiele telefoons en miniduimstokken die zijn bevestigd aan sleutelhangers zodat ze overal gemakkelijk mee naartoe kunnen worden genomen. Verras de relaties in de bouwbranche dus met te bedrukken relatiegeschenken: een klein gebaar heeft een groot effect!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor dag van de bouw? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: