Dag van de klanten

Dag van de klanten met bedrukking

Op de Dag van de Klant bedanken de zelfstandige ondernemers hun klanten voor hun vertrouwen. Dag van de Klant vindt ieder jaar plaatst op de vierde zaterdag van september.

Iedere zelfstandige staat elke dag klaar voor zijn klanten. Ze bieden hen niet alleen het beste van zichzelf, maar geven ook elke dag net dat ietsje meer: de juiste kwaliteit, meer betrokkenheid, degelijk advies, een persoonlijke aanpak, correcte informatie, producten en diensten op maat, enzovoort. Dit alles altijd met een glimlach!

Op de Dag van de Klant geven deze zelfstandigen hun klanten een cadeautje. Bij de bakker zal dit waarschijnlijk een zelfgemaakt gebakje zijn, bij de slager een zelfgemaakt slaatje,... Andere zelfstandigen kunnen hun hart ophalen in onze relatiegeschenken-database! Een leuke sleutelhanger met het logo van uw zaak op gedrukt? Ideaal als cadeau op Dag van de Klant!

U kunt het assortiment bekijken door bovenaan verder te klikken naar de zoekpagina. Meer informatie over cadeautjes voor Dag van de Klant kunt u altijd verkrijgen bij een van de medewerkers van HSG relatiegeschenken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor dag van de klanten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: