Dag van de leraren

Dag van de leraren met bedrukking

De Dag van de Leraar wordt gevierd op 5 oktober en is de Nederlandse versie van de World Teachers’ Day. Het is een feestdag voor alle leraren en leraressen in Nederland. Op deze dag maken ze de docent van het jaar bekend en zetten ze alle onderwijzers extra in het zonnetje. Het onderwijs is een hulpmiddel om de bevolking uit armoede te halen en stelt ons in staat om ten volle deel te nemen aan het leven. Met de Dag van de Leraar wordt het belang van het onderwijs nog eens extra benadrukt.

Leraren en andere personen werkzaam in het onderwijs worden op de Dag van de Leraar verwent met presentjes behorende tot de onderwijsbranche. Zo is er een uitgebreid assortiment aan relatiegeschenken waarmee u de leraren aangenaam kunt verrassen. Al deze producten kunnen worden voorzien van een tekst die het geschenk persoonlijk maakt of de naam van de leerkracht.

Wilt U de leraren en leraressen verrast laten opkijken? Dan is het een origineel idee om de klassen te versieren met bedrukte ballonnen en slingers! Omdat een appel het symbool is voor de Dag van de Leraar, een appel staat namelijk voor groei, kennis en ontwikkeling en hiermee staan leraren in verband, hebben we vele appelgeschenken tot onze beschikking. Wat dacht u van appelboxen? Het is een leuk geschenk voor de kinderen omdat het ze stimuleert om appels mee naar school te nemen waardoor er tevens een positieve bijdrage wordt geleverd aan de gezondheid van schoolkinderen. Schoolgeschenken zijn de ideale geschenken waarmee u docenten in de schijnwerpers zet op de Dag van de Leraar!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor dag van de leraren? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: