nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comDag van de mantelzorgers

Dag van de mantelzorgers met bedrukking

 

Ieder jaar op 10 november vieren we in Nederland de Dag van de Mantelzorg. Mantelzorg is het verzorgen van gehandicapten en hulpbehoevenden door naasten zoals vrienden en familie. Op deze dag staan de mantelzorgers centraal. In heel Nederland worden er activiteiten georganiseerd om de mantelzorgers in het zonnetje te zetten. In heel Nederland zijn mensen afhankelijk van hun en omdat ze zo belangrijk zijn in onze maatschappij verdienen ze het om eens per jaar extra verwend te worden.

De producten die gerelateerd zijn aan de Dag van de Mantelzorg kunnen wij voor u bedrukken met bijvoorbeeld een tekst met een bedankje of de naam van de zorgers. Als het product van zilver is kunnen wij dit ook graveren. Deze producten dienen niet alleen als geschikt geschenk voor de Dag van de Mantelzorg maar ook als promotieartikel. Omdat mantelzorg meestal om langdurige en onbetaalde zorg gaat, is het niet meer dan normaal om ze te verrassen met een kleinigheidje.

Zo zijn er leuke chocoladetelegrammen met een bedanktekst of een dropblik met de tekst ‘bedankt’. Ze zullen ook aangenaam verrast zijn wanneer ze een ballon met ‘you’re the best’ in hun handen krijgen! Laat zien dat u om de mantelzorgers geeft en bestel onze originele relatiegeschenken voor de Dag van de Mantelzorg tegen een scherpe prijs.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor dag van de mantelzorgers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: