nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.com€ 106.74

A34-10830100

Dag van de vrijwilligers

Dag van de vrijwilligers met bedrukking

 

Vrijwilligers verrichten werkzaamheden uit vrije wil en krijgen hier meestal niet voor betaald. Vandaar dat de inzet van deze vrijwilligers wel eens mag worden beloond! Dat doen we eens per jaar op 7 december. Ook wel de Dag van de Vrijwilliger genoemd. Deze dag staat volledig in het teken van de vrijwilliger die in het zonnetje wordt gezet door ze te huldigen of te onderscheiden. De samenleving kan niet zonder vrijwilligers en het is dan ook van groot belang om deze vrijwilligers te behouden! Vandaar dat we ze af en toe moeten verwennen.

Het is leuk om de vrijwilligers te verrassen met een geschenkje die bedrukt is met een tekst en bijvoorbeeld de naam van de vrijwilliger. Wij kunnen alle relatiegeschenken bedrukken met een opdruk naar keuze. Zo geeft u gepersonaliseerde cadeaus waarmee u een goede indruk achter laat bij de vrijwilligers. De bedrukte bedankjes stimuleren de vrijwilligers om door te gaan waar ze mee bezig zijn en dat is voor iedereen gunstig!

Een bedankje voor vrijwilligers is erg op zijn plaats. Wat dacht u van een bosje bloemen? Of een chocoladetelegram met een eigen tekst zoals ‘bedankt voor je inzet’? Wij hebben originele relatiegeschenken die uiterst geschikt zijn voor de  Dag van de Vrijwilliger. U laat een goede indruk achter met een klein presentje!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor dag van de vrijwilligers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: