Dagagenda's

Dagagenda's met bedrukking

Een bedrukte dagagenda is een agenda die u dagelijks kunt gebruiken om u dagelijkse gebeurtenissen er in te noteren. Een dagagenda is wel te vergelijken met een schoolagenda die ook dagelijks ingevuld moet worden. Een dagagenda geeft u zo een duidelijk overzicht van uw afspraken per dag. Ook vindt u in de meeste dagagenda’s een week- en maandkalender terug, wat u een duidelijk overzicht biedt.

In deze drukke tijden is een dagagenda dan ook een uitermate geschikt relatiegeschenk. Met een dagagenda kunt u ervoor zorgen dat uw klanten hun dag beter kunnen inplannen. Dagagenda’s zijn er in alle kleuren en maten en u kan ze laten bedrukken met uw logo. Voor het bestellen van een dagagenda kan u terecht bij een medewerker van HSG Relatiegeschenken.

Een dagagenda wordt meestal gebruikt als relatiegeschenk om tijdens het eindejaar aan relaties en werknemers te geven. De bedrukte dagagenda is daarom een zeer gegeerd eindejaarsgeschenk! Bestel uw dagagenda echter wel op tijd. Voor een offerte voor de dagagenda en alle opties, kunt u hier onder een vrijblijvende offerte aanvragen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor dagagenda's? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: