Dagboeken Moleskine

Dagboeken Moleskine met bedrukking

 

Moleskine boekjes zijn al jaren erg populair. In het verleden zijn ze gebruikt door de grootste schrijvers en kunstenaars ter wereld zoals Picasso en Vincent van Gogh. De handige boekjes van Moleskine werden overal mee naar toe genomen zodat men op momenten van inspiratie ideeën kwijt kon in deze veelzijdige notebooks. Er zijn veel uitvoeringen van Moleskine boekjes. Zo zijn er naast Moleskine notitieboekjes ook Moleskine adresboekjes, Moleskine agenda’s en dagboeken van Moleskine. Een dagboek is een boekje waar in chronologische volgorde van dag tot dag door de schrijver wordt getekend of geschreven wat hij/zij meemaakt, denkt of overweegt. Meestal is een dagboek iets intiems en persoonlijks. Vandaar dat sommige dagboeken een slot hebben.

De dagboeken van Moleskine zijn er in veel verschillende uitvoeringen zodat er voor iedereen een geschikt dagboek is. De Moleskine journal is ideaal voor uw relaties en kan daarom ook worden weggegeven als relatiegeschenk. Ook tijdens workshops en congressen zijn de boekjes een erg origineel aanbod. Het is een geschenk waar uw relaties ook echt iets aan hebben! Het dagboek zal daadwerkelijk worden gebruikt waardoor het vaak onder ogen komt. Het is dus ook slim op het gebied van promotie om uw klanten te verwennen met een Moleskine dagboek bedrukt met logo. Zo worden uw relaties telkens herinnerd aan u en uw bedrijf waardoor uw relaties versterken en uw bedrijf onder de aandacht blijft. De cahier journal met gekleurde kartonnen kaft is zeer geschikt voor alle gelegenheden, om notities te maken, om gedachten op papier te zetten. De Moleskine journals zijn leverbaar met gelinieerd papier, ruitjespapier of blanco papier. Zo kunt u kiezen voor het Moleskine dagboek met bedrukking dat het beste past bij u en uw relaties.

HSG Relatiegeschenken is al jaren toonaangevend in relatiegeschenken. Vandaar dat wij u een groot aanbod bieden aan gepersonaliseerde Moleskine producten of andere originele maar vooral ook nuttige relatiegeschenken. Neem gerust een kijkje op onze website. Hier vindt u bijvoorbeeld ook kantoorartikelen of andere notebooks. Moleskine dagboeken bedrukken met logo en tekst? Geen enkel probleem voor ons! De mogelijkheden zijn enorm, net als ons assortiment.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor dagboeken moleskine? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: