Dartborden

Dartborden met bedrukking

Een dartbord is een bord dat gebruikt wordt tijdens het darten. Darten is een sport die wordt gespeeld met dit dartbord en drie darts (pijltjes).

Vroeger werd het bedrukt dartbord gemaakt van hout. Om bespeelbaar te kunnen blijven, moesten deze dartborden in water worden ondergedompeld. Tegenwoordig wordt steeds meer een vezelplaat gebruikt bij het fabriceren van het dartbord.

Een dartbord is een zeer leuk relatiegeschenk (of eindejaarsgeschenk). Het dartbord kan boven- of onderaan worden bedrukt met het logo en/of andere gegevens van uw bedrijf of vereniging.

Bovenaan kunt u verder klikken naar onze zoekpagina en onze dartborden bekijken. Zit het dartbord er niet bij dat u zoekt? Neem dan gerust contact op met één van onze werknemers, zodat u toch het gewenste dartbord nog kunt verkrijgen.

Vindt u niet het dartbord dat u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor het dartbord aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor dartborden? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: