Dasschuiven

Daschuiven met bedrukking

Ben helemaal in stijl met deze dasschuiven! Deze dasschuiven relatiegeschenk kunt u op uw stropdas schuiven. De dasschuiven zijn geheel naar uw wens bedrukt en is daarom een perfect cadeau voor mannen op een bedrijfsuitje. De dasschuiven zien er prachtig chique uit. De dasschuiven met opdruk zullen zeker gewaardeerd worden door uw relaties.
U kunt de dasschuiven bij HSG-Relatiegeschenken laten bedrukken geheel naar uw wens. U kunt de dasschuiven relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De dasschuiven zijn een geschikt relatiegeschenk voor uw werknemers, maar ook geschikt als een promotiemiddel om een grotere naamsbekendheid op te bouwen. De bedrukte dasschuif zal veel onder de aandacht komen bij uw klanten en relaties.


Kunt u niet de dasschuiven relatiegeschenk vinden die u zoekt? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers, zij zullen u verder helpen met het zoeken naar het geschikte promotiemiddel voor uw bedrijf of evenement.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor dasschuiven? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: