nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.com€ 7.72

A36-MO9574-40

De Jongens tegen de Meisjes bordspellen

De Jongens tegen de Meisjes bordspellen met bedrukking

 

Kijkt u ook altijd naar de tv-hit ‘De Jongens Tegen De Meisjes’ en zou u graag zelf kandidaat willen zijn? Dan is er goed nieuws: De Jongens Tegen de Meisjes is nu ook verkrijgbaar als bordspel! In zeven verschillende rondes plus de finale strijden de mannen en de vrouwen tegen elkaar. Zet slim in op de antwoorden van de tegenpartij om de meeste fiches te verzamelen en het spel te winnen. Maak voor altijd duidelijk welk geslacht het sterkste is met het ‘De Jongens tegen de Meisjes’ bordspel, de strijd tussen mannen en vrouwen. Het bordspel is genomineerd voor speelgoed van het jaar 2013! 

Bent u opzoek naar een origineel en uniek relatiegeschenk om uw klanten, personeel of andere relaties te verrassen met bijvoorbeeld kerst? Het gezelschapsspel is leuk om te geven en te krijgen en kan voorzien worden van een logo opdruk, of een sleeve met uw bedrijfsgegevens. Op deze manier is het Jongens tegen de Meisjes spel met logo tevens inzetbaar als promotiemiddel waardoor uw bedrijf zelfs tijdens kerst onder de aandacht blijft. Het kerstgeschenk is voordelig en eenvoudig te bestellen op de website van HSG.

Spellen komen onder veel ogen en zijn daarom ideaal als promotiemiddel. Wij kunnen uw logo erop drukken zodat de gezelschapsspellen uw bedrijf optimaal promoten. Het ‘Jongens tegen de Meisjes’-bordspel met logo kan ook worden opgenomen in een van onze kerstpakketten. Ga voor meer informatie naar onze website of neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Wij bieden u een ruim assortiment, veel mogelijkheden, een snelle levering en goede kwaliteit!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor de jongens tegen de meisjes bordspellen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: