Decision makers

Decision makers met bedrukking

De decision maker is vooral geschikt voor mensen die moeilijk beslissingen kunnen nemen. De decision maker helpt je daarbij. Het werkt heel simpel, stel uzelf een vraag en de decisionmaker zal u een antwoord geven.

De bedrukte decision maker is verkrijgbaar in verschillende varianten. De werking van deze decision makers is elke keer anders. Zo heb je decision makers die je eerst moet ronddraaien om een antwoord te krijgen en je hebt decisionmakers die je een antwoord geven met behulp van lichtjes. De verschillende decision makers hebben ook een verschillend aantal keuzemogelijkheden. Zo kan de ene maker bijvoorbeeld zeven beslissingen nemen en de andere negen.

Om de decisionmaker wat minder saai te maken kan deze worden bedrukt met een logo en/of tekst. De bedrukte decisionmaker is geschikt als relatiegeschenk. De decision maker met opdruk kan ook dienen als promotieartikel.

Vindt u niet de Decision Maker die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de Decision Maker aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor decision makers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: