Desinfectiesprays

Desinfectiesprays met bedrukking

De vieze handen zijn een grote bron van infecties. Voor het eten worden vaak niet de handen gewassen hoewel van alles is aangeraakt. Schone handen zijn daarom erg belangrijk en zeker op vakantie. Het is niet altijd mogelijk om uw handen te wassen met water of zeep. Voor al die momenten is de desinfectie spray de oplossing. Het is de perfecte manier om uw handen te ontsmetten.


De desinfectiespray met opdruk is een perfecte manier om uw bedrijf te promoten door middel van bedrukking van uw tekst of bedrijfslogo. Elke keer wanneer de desinfectiespray wordt gebruikt komt uw bedrijf opnieuw onder de aandacht bij uw klanten. De bedrukte desinfectiespray is een perfecte manier om uw bedrijf optimaal te promoten.


De desinfectiespray met opdruk is verkrijgbaar in een aluminium verstuiver. In de bedrukte fles zit 25 ml desinfectiespray. De maten van de desinfectiespray als relatiegeschenk zijn 22 x 112 mm.


Indien u vragen heeft over dit product of over een ander product neemt u gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor desinfectiesprays? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: