Deurstoppers

Deurstoppers met bedrukking

Een deurstopper is een voorwerp dat er voor zorgt dat de deur niet open slaat. Deze stopper houdt de deur tegen met als gevolg dat de muur niet wordt beschadigd door een deurkruk die er tegenaan wordt geslagen. Er bestaan verschillende modellen. Zo zijn er modellen voor de vloer, voor op de muur op jashaak hoogte of op deurkruk hoogte en voor de wand (laag). Er zijn ook modellen die de deur niet alleen tegenhouden of stoppen maar ook echt klem zetten. De deurstopper wordt ook wel de deurdemper of de deurbuffer genoemd. Eigenlijk is de deurdemper geen goede benaming voor een deurstopper waarmee je de deur klem kunt zetten omdat de stopper de deur niet meer kan dempen als de deur al vast staat.

 

HSG-relatiegeschenken heeft voor u een deurstop die de deur ook nog eens klem zet. Zo kunt u de deur klem zetten als u bijvoorbeeld een aantal keren op en neer moet lopen met iets zwaars in uw handen waardoor u de deur niet elke keer open kunt doen. Door de deurstopper staat uw deur ook niet de hele tijd te klapperen. De deurstopper is dus een mooie en grappige manier om het u af en toe wat gemakkelijker te maken.

De deurstopper is ook heel leuk om te geven als relatiegeschenk. Om de deurstopper als promotie artikel te gebruiken kunt u de deurstop ook laten bedrukken. Zo kunt u de deurstopper bedrukken met uw eigen logo of een eigen tekst. De deurstopper met opdruk is een leuk en handig attribuut om in huis te hebben. De deurstop (met opdruk) is er in verschillende vormen en kleuren.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor deurstoppers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: