Dextro energy flowpacks

Dextro energy flowpacks met bedrukking

 

In het Dextro Energy flowpack zit één Dextro Energy tablet. Dit snoepje zorgt voor meer energie en is lekker voor tussendoor. Door de suikers in het snoepje ga je beter presteren en kun je er weer even tegenaan.

Het Dextro Energy flowpack kan gemakkelijk meegenomen worden naar school, de sportschool, het werk of naar een uitje. Het pakketje is niet zwaar en heeft een geringe afmeting. Het Dextro Energy flowpack kan voorzien worden van uw eigen tekst of logo, waardoor het een perfect gepersonaliseerd product wordt.

Een bedrukt Dextro Energy flowpack is een uitstekend promotiemiddel om uw bedrijf te promoten. De pakketjes met energiesnoepjes kunnen uitgedeeld worden op beurzen of evenementen en verspreiden zo uw bedrijfsnaam of -logo.

Voor vragen of opmerkingen over het Dextro Energy flowpack, kunt u altijd terecht bij een van onze medewerkers van HSG Relatiegeschenken. Voor meer producten, gadgets of gifts, kunt u altijd een kijkje nemen op onze website hsg-relatiegeschenken.comSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor dextro energy flowpacks? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: