Dienbladen anti-slip

Dienbladen anti-slip met bedrukking

Bent u opzoek naar een dienblad waarvan u zeker wilt zijn dat de glazen en bordjes niet over het dienblad heen kunnen schuiven? Dan hebben wij precies wat u zoekt namelijk het anti-slip dienblad. Het anti-slip dienblad is ontzettend handig en heeft een mooi uiterlijk. De bedrukte anti-slip dienblad zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.


Het dienblad anti-slip is goed te gebruiken als relatiegeschenk of promotiemiddel. Het is namelijk mogelijk om het dienblad te bedrukken zoals u dat wilt. De bedrukking kan in allerlei kleuren worden uitgevoerd. Een dienblad anti-slip is een leuk geschenk om aan al uw relaties en bekenden cadeau te doen!


Vindt u niet het product dat u zoekt? Neem dan gerust contact op met een van de medewerkers van HSG Relatiegeschenken. Zij zullen u verder helpen met uw zoektocht naar het anti-slip dienblad.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor dienbladen anti-slip? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: