Digitale fotokaders

Digitale fotokaders met bedrukking

 

Een digitale fotokader is een moderne versie van een fotokader. In een digitale fotokader kan u uw foto’s digitaal weergeven. Dit gebeurt in een diavoorstelling, waardoor u meer als één foto kan bekijken in een digitale fotokader. Door een USB-stick of SD-kaartje aan te sluiten op het digitale fotokader kan u de foto’s erop weergeven.

Een digitale fotokader is een ideaal relatiegeschenk. Het is immers makkelijk in gebruik en ieder huis heeft wel een plaats voor een digitale fotokader. Om uw digitale fotokader te personaliseren, kan u het ook laten bedrukken met uw logo. Voor het bestellen van een digitale fotokader kan u terecht bij HSG Relatiegeschenken.

Het assortiment digitale fotokaders van HSG relatiegeschenken kan u terugvinden door bovenaan verder te klikken naar onze zoekpagina. Vind je je gezochte digitale fotokader niet? Neem dan contact op met een van onze medewerkers en wij helpen u verder met uw zoektocht!
 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor digitale fotokaders? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: