Dikke ijskastmagneten

Dikke ijskastmagneten met bedrukking

 

De ijskastmagneten zijn magneten die u aan de buitenkant van de ijskast kunt plakken door middel van de magneet. Uw ijskast zal er een stuk fleuriger uitzien door de ijskastmagneet relatiegeschenk.


De dikke ijskastmagneten relatiegeschenken kunt u bij HSG-Relatiegeschenken geheel naar uw wens laten bedrukken. Bedruk de ijskastmagneten met uw bedrijfslogo en/of tekst. De ijskastmagneten zijn geschikt als relatiegeschenk en door middel van de bedrukking ook geschikt als promotiemiddel.


De dikke ijskastmagneten zijn een perfecte manier om uw bedrijf te promoten. Uw bedrijf zal elke keer opnieuw onder de aandacht komen bij uw klanten door middel van de bedrukking op de magneet. De bedrukte dikke ijskastmagneet zorgt voor een grotere naamsbekendheid in een korte tijd.


Er zijn een aantal producten die aan de dikke ijskastmagneet gerelateerd zijn, zoals de ijskastmagneet en de puzzel magneet. Deze producten en nog diverse andere magneten kunt u vinden in het HSG assortiment.


U kunt onderaan een offerte aanvragen voor de dikke ijskastmagneten. U kunt de medewerkers van HSG relatiegeschenken altijd contacteren voor meer informatie over de dikke ijskastmagneten.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor dikke ijskastmagneten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: