Dispensers met 10 opgerolde vuilniszakjes met sleutelring

Dispensers met 10 opgerolde vuilniszakjes met sleutelring en bedrukking

 

 

Een dispenser met 10 opgerolde vuilniszakjes met sleutelring is een buisje waarin 10 vuilniszakjes zijn opgerold. De dispenser kunt u aan bijvoorbeeld uw sleutelbos of tas hangen, wanneer uw afval heeft kunt u gemakkelijk een vuilniszakje pakken en daarin uw afval deponeren. De bedrukte dispenser met 10 opgerolde vuilniszakjes met sleutelring is dus ook erg milieuvriendelijk.

U kunt de dispenser met 10 opgerolde vuilniszakjes met sleutelring relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De dispenser met 10 opgerolde zakjes is geschikt als giveaway op beurzen en open dagen. De dispenser met 10 opgerolde vuilniszakjes zal zeker worden gewaardeerd door uw relaties, omdat het product zeer milieuvriendelijk is.

Indien u vragen heeft over dit product of over een ander product bedrukt of onbedrukt neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor dispensers met 10 opgerolde vuilniszakjes met sleutelring? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: