nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comDisplay cleaners

Display cleaners met bedrukking

De smartphones zijn helemaal in! Het beeldscherm wordt natuurlijk vies door het vele gebruik. Met de display cleaner is uw beeldscherm gemakkelijk schoon te maken. De bedrukte cleaner is gemakkelijk mee te nemen en handig in het gebruik. U hoeft alleen de cleaner over het beeldscherm te vegen en uw beeldscherm is als nieuw.

U kunt de display cleaner laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking is de display cleaner een perfect promotiemiddel. De display cleaner is ook een perfect relatiegeschenk. De bedrukte gsm display cleaner zal zeker gewaardeerd worden door uw zakenpartners en personeel.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over de display cleaner bedrukt of onbedrukt of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor display cleaners? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: